KEDVES VÁSÁRLÓINK!

WEBÁRUHÁZUNKAT ÚJ PLATFORMRA KÖLTÖZTETTÜK, A KEZDETI IDŐSZAKBAN ELŐFORDULHATNAK TARTALMI HIÁNYOSSÁGOK, MŰKÖDÉSBELI PROBLÉMÁK, A RENDELÉSEK KÉSEDELMES FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE, AMIKÉRT SZÍVES TÜRELMÜKET ÉS ELNÉZÉSÜKET KÉRJÜK! KÉRDÉSEIKET, ÉSZREVÉTELEIKET KÉRJÜK JELEZZÉK FELÉNK A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEK VALAMELYIKÉN KERESZTÜL!

Profil Motor Kft. 

Kérdése van? Hívjon minket! +3699511620

ESAB RENEGADE ET 210iP W VÍZHŰTÉSES TIG/MMA HEGESZTŐGÉP
ESAB RENEGADE ET 210iP W VÍZHŰTÉSES TIG/MMA HEGESZTŐGÉP
1 218 910 Ft (959 772 Ft + ÁFA)

ESAB RENEGADE ET 210iP W VÍZHŰTÉSES TIG/MMA HEGESZTŐGÉP

A Renegade ET 210iP W (a Caddy TIG 2200iw TA33, TA34 utódja) egy professzionális egyfázisú, nagyfrekvenciás indítású TIG- és MMA-hegesztőgép a legellenállóbb IP23 besorolású házzal, amelyet nagy igénybevételnek kitett környezetekben való használatra terveztek. A több emelési ponttal rendelkező, kiváló minőségű hordszíjjal felszerelt Renegade kész Önnel együtt mozogni, ha hordozhatóságra van szükség.

A Renegade ET beépített aktív PFC-áramkörrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tökéletes működést még gyenge minőségű tápegységen és nagyon hosszú (akár 100 m-es) hosszabbítókábeleken is.

A kiváló hegesztési minőség prioritás ebben a sorozatban, emellett az egyszerű és intuitív felhasználói felületen a széles paraméterválasztékhoz való közvetlen hozzáférés is támogatja, ami nagyon könnyűvé teszi a géppel való munkát.

Szállítási terjedelem: áramforrás, munkakábel 3 m, SR-B 26 hegesztőpisztoly 4 m, gáztömlő 4 m, vállpánt

 

Adatlap

Kezelési utasítás

Rendelésre
1 218 910 Ft (959 772 Ft + ÁFA)
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek