KEDVES VÁSÁRLÓINK!

WEBÁRUHÁZUNKAT ÚJ PLATFORMRA KÖLTÖZTETTÜK, A KEZDETI IDŐSZAKBAN ELŐFORDULHATNAK TARTALMI HIÁNYOSSÁGOK, MŰKÖDÉSBELI PROBLÉMÁK, A RENDELÉSEK KÉSEDELMES FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE, AMIKÉRT SZÍVES TÜRELMÜKET ÉS ELNÉZÉSÜKET KÉRJÜK! KÉRDÉSEIKET, ÉSZREVÉTELEIKET KÉRJÜK JELEZZÉK FELÉNK A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEK VALAMELYIKÉN KERESZTÜL!

Profil Motor Kft. 

Kérdése van? Hívjon minket! +3699511620

ESAB G-TECH HANDY II WOLFRAMELEKTRÓDA-KÖSZÖRŰ
ESAB G-TECH HANDY II WOLFRAMELEKTRÓDA-KÖSZÖRŰ
407 770 Ft (321 079 Ft + ÁFA)

ESAB G-TECH HANDY II WOLFRAMELEKTRÓDA-KÖSZÖRŰ

A G-Tech Handy II hordozható, zárt, könnyen kezelhető wolfrám elektróda köszörű. A wolfrám elektróda tartó vagy szerszám nélkül köszörülhető.
A köszörű fej három különböző fokozatba állítható: 0; 1 és 2. Az egyes pozíciókban a köszörűnek más-más felület része érintkezik az elektródával, és a tárcsának mindkét oldala használható, ez növeli a köszörű élettartamát és csökkenti a költségeket. A G-Tech Handy II több funkciós burkolattal rendelkezik, így lehetséges az elektróda 90º-os köszörülését is. A gép, a vele szállított tartozékokkal, asztalhoz rögzíthető. A G-Tech Handy II (szállítási állapotban) alkalmas 1,6 – 2,0 – 2,4 – 3,2 mm átmérőjű wolfrám elektróda köszörülésére. Az 1,0 – 4,0 -4,8 – 6,0 mm átmérőkhöz szükséges fej opcióként kapható.

Rendelésre
407 770 Ft (321 079 Ft + ÁFA)
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek