Kérdése van? Hívjon minket! +3699511620

ESAB garancia

Az ESAB a garanciális támogatást zökkenőmentessé teszi, az ügyintézéshez csak a termék sorozatszáma és a vásárlás időpontja szükséges. Az ESAB szokásos hároméves garanciája az ESAB termék megvásárlásával lép életbe, és nem szükséges hozzá regisztráció vagy garancialevél!

A jótállás nem vonatkozik az olyan berendezésre, amelynek hibáját normál elhasználódás, helytelen használat, nem jóváhagyott pótalkatrész, vagy kopóalkatrész, vagy nem az ESAB által szállított vagy jóváhagyott cserealkatrészek, a berendezés módosítása vagy átalakítása, vagy bármilyen, az ESAB ellenőrzésén kívül eső más körülmény okozta.

JÓTÁLLÁSI IDŐ (GARANCIAIDŐSZAKOK)
A megkötött adásvételi szerződéstől, vagy ennek hiányában az ESAB általános vásárlási feltételeitől függően a vevő felé ESAB vállalja, hogy a jótállás ideje alatt garanciális hibák javításának pótalkatrész- és az ESAB-nál felmerült munkaerőköltségeit fedezi. A jótállási idő kezdete minden esetben az ESAB-tól vagy a hivatalos ESAB forgalmazótól az eredeti végfelhasználó által történő vásárlás dátuma, illetve ha a vásárlás időpontja nem igazolható, úgy a gyártás időpontja.

A termékkörönként változó garanciaidőszakok az alábbi dokumentumban vannak részletezve:

ESAB garanciaidőszakok - 2023